Austevoll kommune

Sommerkonsert Bekkjarvik 2022: Stavangerkameratene

fredag 22. juli 2022, 20.00 - 23.00

Informasjon

Årets sommerkonsert 2022 i Bekkjarvik er klar:

Det unike samarbeidet Stavangerkameratene oppsto i Stavanger sommeren 2015 da Kjartan Salvesen, Tommy Fredvang, Glenn Lyse og Ole Alexander Mæland ble spurt om å opptre sammen på åpningen av volleyball-VM. I det de skulle gå på scenen sa konferansier Stian Blipp: "Det er jo litt fristende å kalle dem Stavangerkameratene" og etter det har det navnet bare blitt hengende ved dem. "Vi har alle mye selvironi, så det er bare gøy når det blir litt halvkleint. Dessuten er det ikke hver dag man blir døpt av selveste Stian Blipp”, sier Tommy Fredvang.

Fire år etter sin debut har nå gutta i Stavangerkameratene 2 album bak seg, over 50 millioner streams på Spotify, over 6 millioner visninger på YouTube, flere gull- og platinatrioféer og en rekke norgesturnéer. Man kan trygt si at gutta fra Stavanger har vokst ut av sitt hjemlige Rogaland og blitt et riksfenomen.

Mange hundretusen har sett dem på konserter rundt om i landet og kvartetten regnes i dag blant Norges mest populære liveband.

Generell informasjon:

Området åpner: 18.00

Konsertstart: 20.00

Billett kr 650,-
Selges i resepsjonen på Bekkjarvik Gjestgiveri og på TicketCo: https://bekkjarvikgjestgiveri.ticketco.events/.../stavang...

Stad

Bekkjarvik Gjestehamn
 

Kontakt

Bekkjarvik gjestgiveri
 

Legg til hendinga i din kalender