Melding frå Austevoll Vatn og Avløp.
Det er påvist bakteriar i drikkevatnet på Stolmen og inntil årsak er avklara må difor alt drikkevatn kokast.  Austevoll Vatn og Avløp jobbar med å finna årsak til problemet og vil sende nytt varsel når dei veit meir. For ytterlegare informasjon, sjå
nettsida til Austevoll Vatn og Avløp

Dårleg busstilbod og farlege vegar stod på agendaen då Austevoll ungdomsråd hadde sitt første møte i dag.

For å kunne røysta ved valet måndag 9. september 2019, må du vera innført i manntalet.  Dette kan du kontrollera i manntalslistene som er lagt ut for ettersyn fram til valdagen.

Skattelister for eigedommar og anlegg som det er skriven ut eigedomsskatt på i 2019, er lagt ut til offentleg ettersyn på servicekontoret, Austevoll kommune.

NLR Vest og Skogbrukets Kursinstitutt inviterer til kurs i feltkontroll for hjorteviltkjøt 17. august 2019, på Bjørkheim Kro og Motell i Samnanger.

Austevoll kommune vedtok den 18. juni 2019 i sak 067/19 endeleg godkjenning av følgjande vegnamn

Brekkevegen (endra frå Brekke)

Sjekk ut den kule appen Maritim vandring og ta den med på ein spasertur i historiske Bekkjarvik!

Meld frå til servicekontoret, (kommunehuset 2. etasje) på telefon 55 08 10 00 mellom kl. 0800 og 1500.

Fann du det du leita etter?