2-års perioden for dagens ungdomsråd er ferdig og kommunen treng kandidatar som kan veljast inn i ungdomsrådet for neste 2-års periode. Ungdomsrådet tek vare på interessene til ungdom i Austevoll kommune, både fastbuande og hybelbuande ungdommar. Austevoll kommune oppfordrar all engasjert ungdom om å melde seg som kandidatar til å kunne veljast inn i ungdomsrådet. Ta ein prat med tidlegare medlemmar om kva eit ungdomsråd er (biletet viser ungdomsrådet som vart valt i 2019)..

Som ein stimulans for det lokale kulturlivet deler Austevoll kommune kvart år ut ein kulturpris. Vinnaren av prisen mottar kr 10.000.

Torsdag 21. oktober kl.18:00 går startskotet for Rosa sløyfe løpet 2021.

Årets TV-aksjon går til Plans arbeidet for å bekjempe barneekteskap og går av stabelen sundag 24. oktober. No kan du melde deg som bøsseberar.

Koronavaksineringen er no nedskalert i Austevoll kommune tilsvarande nasjonalt. Neste tilbod vert samkøyrt med influensavaksineringen i Austevollbadet den 28. oktober og 11. november, og det er opna for drop-in mellom kl 09:00-14:30. Austevoll kommune vil frå no av berre tilby Pfizer-vaksinen. Minner om at for dei som er fødde i 2004 og 2005 skal det gå 8-12 veker mellom dosane.

Det vert for tida asfaltert på ein del strekningar på Fylkesveg. Arbeidet er berekna utført i veke 40 og 41.

Austevoll kommune arrangerer massevaksinasjon utan timeavtale for personar eldre enn 65 år og yngre med auka risiko

Austevoll kommune og Austevoll vidaregåande skule markerer denne veka verdensdagen for psykisk helse.

Frå og med måndag 27. september skal alle kommunar innføre nedjustert TISK.

Normal kvardag - Covid 19