Frå 2. august vil friidrettsbana, fotballbane 1, tennisbana og sandvolleyballbana vere stengt grunna rehabilitering.

Austevoll kommune får mange vaksinedosar framover. Alle er velkomen til å bestille time til dose 1 sjølv. Det er no mange ledige timar den 4. og 5. august. Ingen skal sjølv bestille time til dose 2 - du vil bli innkalla når det er din tur.

22. juli blir gjennomført nasjonale arrangement i Oslo og på Utøya og lokale markeringar blant anna i Bergen.

God sommar og hugs smittevernreglane

Vestland fylkeskommune delar ut 7,2 millionar kr til større satsingar i kulturlivet gjennom kulturelt utviklingsprogram (KUP).

Det er i samråd med smittevernlege i Austevoll gjort nokre justeringar i besøksreglar og besøksrutinar. Koronasertifikat blir teke i bruk. Alle kan finne sitt koronasertifikat inne på helsenorge.no.

Det blei tatt prøvar av badevatn 22/6 som viser heilt topp kvalitet på badevatnet.