Tysdag 19. mars kl 18.30-22.00 er det kurs i lyngbrenning på brannstasjonen i Austevoll (Nordeidevegen 87). Påmeldingsfrist er fredag 15. mars.

UKM blei arrangert 10. mars. Heile 23 deltakarar presenterte flotte innslag innan musikk, biletkunst og dans.

No er det tid for å søkje elevplass i kulturskulen for skuleåret 2019 - 2020.

Som følge av stasbudsjettet må du betale eigenandel for kommunal fysioterapibehandling i Austevoll frå 1.mars 2019 på lik line med privatpraktiserande fysioterapeutar med driftsavtale.

Kommunestyret vedtok i møte 14.02.2019 revidert forvaltningsplan fro hjort i Austevoll kommune:

9.-10. mars vert det arrangert kulturmesse i Austevoll. Kulturmessa opnar 9.mars kl.11, og i løpet av dei 4 timane kulturmessa varer, kan du prøve ut fleire av dei ulike kulturktivitetane Austevoll har å by på.

Skattelister for eigedommar og anlegg som det er skriven ut eigedomsskatt på i 2019, er lagt ut til offentleg innsyn på servicekontoret, Austevoll kommune.

24 ungdomar er klare for å delta på UKM i Austevoll med musikk, dans og bilete!
I tillegg deltek kulturskuleelevar og KDV skulekorps.
UKM er i år ein del av Kulturmessa 2019.

Til politiske parti og andre som stiller liste ved kommunestyrevalet 2019.

Velkomen til temakveld i samarbeid mellom kreftomsorga i Austevoll kommune og Lise Amundsen, fysioterapeut i palliativt team ved Haukeland universitetssjukehus.

Fann du det du leita etter?