Melding frå Austevoll Vatn og Avløp.
Det er påvist bakteriar i drikkevatnet på Stolmen og inntil årsak er avklara må difor alt drikkevatn kokast.  Austevoll Vatn og Avløp jobbar med å finna årsak til problemet. Nokre kundar vil miste vatnet i periodar.
For ytterlegare informasjon og oppdatert status, sjå nettsida til Austevoll Vatn og Avløp

Dårleg busstilbod og farlege vegar stod på agendaen då Austevoll ungdomsråd hadde sitt første møte i dag.

NLR Vest og Skogbrukets Kursinstitutt inviterer til kurs i feltkontroll for hjorteviltkjøt 17. august 2019, på Bjørkheim Kro og Motell i Samnanger.

Austevoll kommune vedtok den 18. juni 2019 i sak 067/19 endeleg godkjenning av følgjande vegnamn

Brekkevegen (endra frå Brekke)

Sjekk ut den kule appen Maritim vandring og ta den med på ein spasertur i historiske Bekkjarvik!

I forbindelse med vasskrisa på Askøy har vi fått ein del spørsmål om dette er noko som også kunne skjedd i Austevoll. Svaret på dette, er at vi meiner vi har god kontroll på vasskvaliteten i Austevoll.

Opningstider i Austevollbadet frå 22.juni - 22.august 2019 - Trykk her for oversikt (PPTX, 71 kB)

Sommarkortet, ubegrensa bading i heile sommarferien - Trykk her for prisar  (PPTX, 66 kB)