Send søknad til Austevoll kommune innan 15. januar-23

Ordførar Morten Storebø delte ut prisen; Årets frivillig 2022 til Juntos ungdomsklubb onsdag 21.12.22

Stortinget har vedteke at alle som mottek løpande sosialhjelp i desember skal få 1000,- kroner ekstra per hustandsmedlem til jul.

Kommunen gjev 150.000 kroner til innsamlingsaksjon til straumaggregat til Ukraina.

Meteorologisk institutt har sendt ut farevarsel for delar av Vestland fylke. Bakgrunnen for dette er varsel om meir nedbør med snø og sluddbyger natt til fredag 16. desember 2022. Alt av brøytemannskap vil vere i beredskap for å handtere denne situasjonen.

Ta omsyn til forholda, det kan bli vanskelege tilhøve på vegane i natt og i morgon. Du finn oppdatert informasjon på yr.no

Måndag vart kulturskulen si juleutstilling i biblioteket i Bekkjarvik opna!

Bileta er laga av elevane på teikning og maling i kulturskulen, og utstillinga er sett saman av kulturskulelærar Hanna Boyesen-Piela.

Her kan du sjå dei fleste bileta, men vi håpar flest mogeleg tek turen innom biblioteket for å sjå utstillinga!

Austevoll kommune har i dag fått melding om utbetaling av kr 40,5 millionar frå Havbruksfondet 2022.

- Dette er den største utbetalinga me har fått frå fondet, seier rådmann Bjarte Madsen. – Det er ei gledeleg nyheit som vil bidra til eit godt resultat i kommuneregnskapet for 2022. No er me godt rusta til å møte dei utfordringar som ligg framfor oss.

Du kan no nominera din favoritt innan frivillig innsats i Austevoll kommune.