No er jegarane våre ute i skog og mark og jakta er i gong.

I samarbeid med Austevoll kommune ynskjer Smaksverkstedet å tilby kurs i Austevoll, til dette treng dei lokale instruktørar.

Faste tilbod om sosiale samlinger på Austevoll frivilligsentral.
Passer for deg som ønsker å treffe andre som er heime på dagtid.

Som mange har fått med seg har fylkeskommunen starta merking i vegbana i fylkesvegen ved Bjelland.

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvaltar straumtrygdordninga til frivillige lag og organisasjonar som regjeringa oppretta med bakgrunn i dei ekstraordinære straumprisane.

Informasjon om trening for kreftramma.

Små barn på skulevegen blir lett usynlege bak store hekkar og busker. Dette kan føre til farlege situasjonar i trafikken. Trygg Trafikk oppmodar folk om å klippe hekkane i samband med skulestart.

Invitasjon til valdansvarleg, jegerar og andre som arbeidar med viltforvaltning i kommunane Stord, Fitjar og Austevoll.