I forbindelse med vasskrisa på Askøy har vi fått ein del spørsmål om dette er noko som også kunne skjedd i Austevoll. Svaret på dette, er at vi meiner vi har god kontroll på vasskvaliteten i Austevoll.

Opningstider i Austevollbadet frå 22.juni - 22.august 2019 - Trykk her for oversikt (PPTX, 71 kB)

Sommarkortet, ubegrensa bading i heile sommarferien - Trykk her for prisar  (PPTX, 66 kB)

I ettermiddag har det vore møte i plan- og byggesaksutvalet. Vedtaka som er fatta får du oppsummert her.

Torsdag 2. mai var det tid for stifting av ungdomsrådet i Austevoll.

HUGS DET GENERELLE BÅLFORBODET

Søk midlar til lokale trafikksikringsarrangement frå fylkestrafikksikringsutvalet i Hordaland

Fristen for å levere liste til haustens kommunestyreval gjekk ut kl. 12.00 i dag. Då fristen gjekk ut var det kome inn åtte listeforslag.

Fann du det du leita etter?