Hjelp biblioteket å bli betre. Svar på brukarundersøkinga til biblioteket via lenka under.

Brukarundersøking

Tusen takk for hjelpa! Den er gull verdt.

Austevoll kommune invitera til eit inspirerande foredrag med Adrian Lund. Foredraget er i kultursalen på Storebø skule onsdag 4. desember.

På fredag kl. 13.00 er det ope informasjonsmøte om rådmannens forslag til kommunebudsjett.

Har du alt du treng for å klare deg sjølv i tre døgn dersom vatn og straum plutseleg blir borte? 28. oktober startar ei landsdekkjande arbeidsveke med fokus på eigenberedskap.

No er influensavaksina kome.

I oktober og november blir det innspelsmøte om ny kommuneplan fleire plassar i Austevoll. Her kan du sjå når og kvar møta finn stad.

Austevoll kommune har sidan 2013 hatt avtale med Aleris/Stendi AS om drift av heimetenester og pleie- og omsorgssenteret i kommunen.