Seks gongar i månaden byrjar ein bustad å brenne midt på natta i Hordaland.
No står brannhøgtida for døra igjen.

Skulen er nøydd å halde stengt i dag, måndag 2.desember, då den ikkje er klar for å ta i mot elevane på forsvarleg vis. Det kjem oppdatert informasjon seinare i dag og planen er at skulen skal vere klar tysdag 3.desember

På vegne av Austevoll kommune beklagar eg dette

Anders Hjelle

Rektor

Austevoll kommune, ved avdeling for psykisk helse, rus- og kreftomsorg, sender i desse dagar ut brukarundersøking til alle som har brukt tenesta i 2019.

I høve FNs internasjonale dag for frivilligheit 5.desember, vil me kåra årets frivillige austevolling.

Hjelp biblioteket å bli betre. Svar på brukarundersøkinga til biblioteket via lenka under.

Brukarundersøking

Tusen takk for hjelpa! Den er gull verdt.

Austevoll kommune invitera til eit inspirerande foredrag med Adrian Lund. Foredraget er i kultursalen på Storebø skule onsdag 4. desember.

På fredag kl. 13.00 er det ope informasjonsmøte om rådmannens forslag til kommunebudsjett.