Opplev den fabelaktige Atlanterhavsvegen på Averøy, ytterst i sjølve storhavet! Påmeldingsfrist 10 juli.

Pensjonistforbundet Austevoll inviterer til dagstur til Lyngheisenteret og Vestnorsk Utvandringssenter 07. juni. Påmeldingsfristen er 18. mai.

Endring av opningstider kommunale kontor

Torsdag kveld og ein stappfull Kongsen kultursal – Astrid og hennar gjeng på 85 ungdomar leverte så taket tidvis letta i den nye storstova i kommunen.

I kommunestyre 27. april signerte ordførar Morten Storebø samarbeidsavtale med Nasjonalforeninga for folkehelse v/ Ingvild T. Hansen, for eit meir demensvenleg samfunn.

Publikumsmottaket på NAV Austevoll er stengt fredag 29.04.2022.

Austevoll kommune ønsker å starte eit nytt tilbod til deg som fyller 80 år i 2022. Tilbodet er eit førebyggande og helsefremmande tiltak som skal bidra til at du kan klare deg best mogleg i kvardagen.

Etter fellesmiddagen for 65+ i Austevoll kommune i haust har Kolbeinsvikarane no hatt sin fyste samling med stor suksess. "Det var så kjekt å samlast og ete eit godt måltid saman. Det ville me gjere oftare". Derfor tok Kolbeinsvik Vel og styreleiar Yngve Ringdal initiativ for å arrangere ei liknande samling i Kolbeinsvik.

Kommuneplanens arealdel (KPA) skal behandlast av styringsgruppa onsdag 4. mai. Les saksdokumenta her.

Det kjem ofte spørsmål om framande planter i kommunane, og her følger difor generell informasjon til hageentusiastar, entreprenørar og bønder frå Stord Fitjar landbruks- og miljøkontor.